Menu openen

Bokkenrijders & Smokkelaarstochten.

In onze groepsevents maakt u kennis met de ziel van Limburg. We laten u graag kennis maken met de verhalen van dit prachtige land die zich in de vele eeuwen hebben afgespeeld.
Of uw groep nu groot of klein is, Inzuid haalt steeds alles uit de kast om deze verhalen te vertellen op locaties waar ze zich ooit hebben afgespeeld.
Onze acteurs zijn niet alleen toneelspelers maar ook uw gidsen in het wonderbaarlijke mooie heuvelland. Zij zijn er op getraind om de ziel van Limburg bloot te leggen en u mee te nemen op belevingstochten rondom Limburgse historie.
Daarin is voldoende ruimte voor maatwerk zodat al onze groepsevents aansluiten bij bijvoorbeeld het thema van uw uitje.  Al onze groepsevents kunt u zelf samenstellen door het toevoegen van bijvoorbeeld vergaderingen, familiebijeenkomsten, bedrijfsdagen of een lunch | diner.
Op deze pagina meer informatie over deze ultieme Limburgse belevingstochten. Wilt u meer weten ?  Neem gerust contact met ons op.

Bokkenrijders.
U maakt kennis met de Bende der Bokkenrijders die rond 1735 in Limburg huis hielden. Het verhaal van macht en ongelijkheid is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een legende die zijn weerga niet kent. In ons Bokkenrijders Event gaat u op pad met bokkenrijder Hens de Smid.
Op de hielen gezeten door de schout is de bokkenrijders bende opgejaagd, uitgemoord of in diepe kerkers gestopt.  Slechts enkelen wisten zich schuil te houden waaronder hun leider de Zwarte Kapitein. Nu, honderden jaren later komen zij tevoorschijn met als opdracht een nieuwe bende te formeren.
U wordt onderworpen aan een proeve van bekwaamheid zodat u aan het einde van de tocht kunt toetreden tot deze legendarische bende.
Dit spectaculaire groepsevent is uit te breiden met een 18e eeuwse markt, Limburgse buffetten en/of een feestavond met moord diner.

Smokkelaars.
Smokkelaar Schorre Fons verklapt u de geheimen van de verborgen smokkelroute die loopt van onze locatie Auberge de Smockelaer, via een geheime route, naar de grens met het Belgische Teuven. Onderweg dist Fons spannende verhalen op en legt u graag het vuur aan de schenen. Hij weet als geen ander dat het bos vol gevaren zit en douaniers op elk ongewenst moment kunnen ingrijpen. Samen met Fons gaat u op pad.
Een groepsevent vol uitdagingen en hilarische momenten dat u nog lang zal heugen. Stap over persoonlijke grenzen heen en ontdek de weergaloze vrijheid waarin Fons uw gids zal zijn.

< Terug naar alle groepsevents